21 HAZİRAN- 2 TEMMUZ ETKİNLİK TAKVİMİ

21 HAZİRAN- 2 TEMMUZ ETKİNLİK TAKVİMİ

    2 TEMMUZ tarihinde sona erecek olan 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı 21 Haziran'dan itibaren yüz yüze ve uzaktan eğitim şeklinde devam edecek.Öğrencilerimizin akademik yönden desteklenmesi yanında fiziksel, sosyal-duygusal, sportif ve kültürel gelişimlerinin  desteklenmesi amacıyla bakanlığımızın belirlediği çerçeve doğrultusunda çeşitli faaliyetler düzenlenecektir.

21.06.2021 225

Faaliyetler öğrencilerimizin ihtiyaçlarına göre belirlenecek olup, faaliyetler düzenlenirken aşağıda linki verilen etkinlik kitaplarından da faydalanılacak.

*Ders saatleri normal eğitim öğretim yılı gibi olacaktır. Ders saati başlangıcı 08:30 ders çıkışı 12:20  öğlenciler başlangıcı 13.05 ders çıkış 16.55 şeklinde 30'ar dakikalık 6 etkinlik saati 10'ar dakikalık teneffüslerden oluşacaktır. 

*Çarşamba günü okulunu dezenfekte günüdür. Tüm sınıflarımız Çarşamba günleri uzaktan eğitimle canlı derslere devam edecektir.

*Sınıflar bazında program takip edilecektir.

*Program dahilinde Eğitim-Öğretim Yılı boyunca pandemi koşullarından kaynaklanan derslerdeki eksik ya da geliştirilmesi düşünülen konular üzerinde çalışmalar yürütülecektir.

*Ayrıca program dahilinde sosyal, sportif, kültürel etkinlikler düzenlenebilecektir.

http://tegm.meb.gov.tr  adresinde yer alan etkinlik kitaplarından da yararlanılacaktır.

*Ana Sınıflarımız sınıf mevcutları dikkate alındığında sadece Çarşamba günü uzaktan eğitim olmak üzere Pazartesi, Salı, Perşembe ve Cuma günleri okulda yüz yüze eğitim için hazır bulunacaktır.